zondag 4 november 2012

Het gaat goed met Pongo

Helaas kan Nicolàs niet bloggen omdat het vanuit China niet mogelijk is. 

Pongo is helemaal in zijn element.

Pongo is helemaal gewend in zijn nieuwe thuis. Vorige week zijn mijn broer, zus, schoonzus en zwager terug gekomen van een vakantie in China en een bezoek aan Jos in Shanghai. Pongo is een leuke blije hond die het prima naar zijn zin heeft. Hij springt graag tegen iedereen op zoals een Stabij dat doen kan dus dat moet nog even afgeleerd worden. Misschien moet Nicolàs Pongo leren een speeltje te pakken en vast te houden als er iemand aan komt. De meeste honden springen niet als ze een speeltje in de bek hebben. 

Pongo heeft heerlijk de ruimte zowel in als om het huis. Ik zie hem zo nu en dan via Skype en zie hem dan lekker lui in de tuin liggen na een potje voetbal. Deze foto heeft Nicolàs een tijdje terug al gestuurd.



Ik zal zelf af en toe het blog bij blijven houden maar ik ben natuurlijk wel afhankelijk van de foto's en filmpjes die Nicolàs moet sturen.


1 opmerking:

  1. Leuk om toch even iets over Pongo te lezen. Jammer dat de jongens het niet zelf kunnen doen. Ach en jij hebt genoeg tijd over, toch?!
    Als je ze spreekt, doe ze maar de hartelijke groeten en een dikke knuffel van zus Amy.

    BeantwoordenVerwijderen